Suaramp3.net

Download Lagu NDX AKA - Bojoku Ketikung Chord Mp3 & Mp4 Gratis

NDX AKA - Bojoku Ketikung Chord

By

NDX AKA - Bojoku Ketikung Chord

Title: NDX AKA - Bojoku Ketikung Chord
Duration: 4:41
Views: 3095189
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 128 kbps
Author: Komunitas Unik
Source: https://www.youtube.com

Description:

Lirik NDX AKA - Bojoku Ketikung

Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong, bojoku ditikong
Popo po ora, aku ra popo

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung, bojone koncone dewe

Heee koe koncoku, sing jarene cs ku
nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna pada engkau keju
ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

A..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno .kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
pancen koe konyol ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan neng mburi ko bajingan

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
gek ndang rumat kono. gek ndang untal kono
mugo iso seneng awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe (2x)

Tags: Download NDX AKA - Bojoku Ketikung Chord , Mp3 NDX AKA - Bojoku Ketikung Chord vide, flv, 3GP, mp4

Sholawat

Assalamu'alaika Cover Puja Syarma
YA HABIBAL QOLBI versi SABYAN
Qomarun - Mostafa Atef Cover by Sabyan
ROHMAN YA ROHMAN COVER BY SABYAN
Maher Zain - Assalamu Alayka Arabic | ماهر زين - السلام عليك |
Assalamu Alayka Ya Rasool Allah Albanian, English - السلام عليك يا رسول الله HD
Ya 'Asiqol Musthofa Hits | Sholawat Versi Terbaru
Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma |
Ahmad ya habibi versi Sabyan
Lir Ilir Arti & Makna + Shalawat Badar
Assalamualaika Ya Rasulullah
Wafiq Azizah-Sholawat Nariyah
Rijal Vertizone - Tujh Mein Rab Dikhta Hai Versi Sholawat ft Nida Zahwa Cover
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Arabic | ماهر زين - يا نبي سلام عليك |
Ya Badrotim - Full with Rahmat Ekamatra

Lagu Dangdut

Via Vallen - Sayang
Nella Kharisma - Konco Mesra 2017 #
Vita Alvia - Jaran Goyang
Maya Natasya - Suket Teki House Musik M/V
Dear Mantan - iMeyMey
Desy Ning Nong - Diam
Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
iMeyMey - OMG Hello
NELLA KHARISMA - BOJO GALAK HOUSE MUSIK
Fitri Carlina - Pujaan Hati #
Cita Citata - Dia
Desy Ning Nong - Tercyduk
Bidadari Kesleo - Nella Kharisma _ Hip Hop Rap X
Dewi Perssik - Indah Pada Waktunya | Soundtrack Centini Manis
Baby Sexyola - Hello Sayang #

Lagu Hiphop

Drake - God’s Plan
Lil Pump - Gucci Gang
Eminem - River ft. Ed Sheeran
SAWEETIE - ICY GRL
BlocBoy JB & Drake Look Alive Prod By Tay Keith Shot By @Fredrivk_Ali
Migos, Nicki Minaj, Cardi B - MotorSport
Post Malone - rockstar ft. 21 Savage
YFN Lucci Boss Life ft. Offset
G-Eazy & Halsey - Him & I
Roy Woods - Monday To Monday
Cardi B - Bodak Yellow OFFICIAL MUSIC VIDEO
Jay Rock, Kendrick Lamar, Future, James Blake - King's Dead
Ayo & Teo - Rolex
Marteen - We Cool
Migos - Stir Fry
DISCLAIMER: Semua konten yang mencakup audio, lagu, Mp3, gambar, dan video yang ada di situs http://www.suaramp3.net Tidaklah tersimpan di situs ini, Akan tetapi semua konten tersebut kami ambil dari situs terpercaya Soundcloud.com dan Youtube.com..!!! Jika Anda Menemukan konten yang melanggar hak cipta di situs ini silahkan kontak kami atau anda bisa menghubungi channel youtube tersebut. TERIMAKASIH