Suaramp3.net

Download Lagu Kelingan Mantan Mp3 & Mp4 Gratis

Kelingan Mantan

By

Kelingan Mantan

Title: Kelingan Mantan
Duration: 4:18
Views: 5392145
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 128 kbps
Author: HIP HOP YOGYAKARTA
Source: https://www.youtube.com

Description:

Kelingan Mantan
Lirik :
Dek...
koe nangdi??
kangmas kangen dek,kangeeeen banget
ibarat sego kucing ra dikareti
ambyar ati iki dek,ambyaaaaar tenan
opo meneh nek kelingan janjimu dek
murus ning ati,
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neng HOME RECORD STUDIO
mergane iki isane kangmas

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
adek kangmas nyaman kalih panjenengan
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodok suwe wes sesasi koe ra ngabari
aku bingung kudu nggoleki sliramu nangendi
yowes mungkin dalan tresnone kudune pisah
walaupun ati iki gor isone pasrah
bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
senajan koe wes gawe cidro ning atiku

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni Tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
mergone tresno iki tak direstui ibukku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ternyata ming ngapusi cidro ati iki
ra kroso metu mili terus neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
mergone tresno iki tak direstui ibukku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati
lilakno aku kanthi ikhlas ati

Tags: Download Kelingan Mantan, Mp3 Kelingan Mantan vide, flv, 3GP, mp4

Sholawat

YA HABIBAL QOLBI versi SABYAN
ROHMAN YA ROHMAN COVER BY SABYAN
Assalamu'alaika Cover Puja Syarma
YA ASYIQOL VERSI SABYAN
Qomarun - Mostafa Atef Cover by Sabyan
YA JAMALU Versi SABYAN feat Annisa & El - Alice
DEEN ASSALAM - Cover by SABYAN
Ahmad ya habibi versi Sabyan
Beautiful Qasida Salawat Medley - Sholawat - Arabic with subtitles and English translation
Maher Zain - Assalamu Alayka Arabic | ماهر زين - السلام عليك |
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Arabic | ماهر زين - يا نبي سلام عليك |
Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma |
Assalamu Alayka Ya Rasool Allah Albanian, English - السلام عليك يا رسول الله HD
Mostafa Atef - Eshfa'a Lana - اشفع لنا - مصطفى عاطف
Nissa sabyan ! - Law Kana Bainanal Habib + || Sholawat Sedih Rindu Rasulullah

Lagu Dangdut

Via Vallen - Sayang
Nella Kharisma - Konco Mesra 2017 #
Vita Alvia - Jaran Goyang
Maya Natasya - Suket Teki M/V
NELLA KHARISMA ft, ILUX - KANGEN OFFICIAL VIDEO
Dear Mantan - iMeyMey
Desy Ning Nong - Diam
Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
iMeyMey - OMG Hello
NELLA KHARISMA - BOJO GALAK HOUSE MUSIK
Fitri Carlina - Pujaan Hati #
Cita Citata - Dia
Desy Ning Nong - Tercyduk
Bidadari Kesleo - Nella Kharisma _ Hip Hop Rap X
Dangdut - Dewi Perssik - Indah Pada Waktunya | Soundtrack Centini Manis

Lagu Hiphop

Drake - God's Plan
Post Malone - Psycho ft. Ty Dolla $ign
Drake - Nice For What
Lil Pump - ESSKEETIT
Migos - Walk It Talk It ft. Drake
BlocBoy JB & Drake Look Alive Prod By Tay Keith Shot By @Fredrivk_Ali
6IX9INE Gotti WSHH Exclusive -
Bryce Vine - Drew Barrymore ft. Wale Remix
Rich The Kid - Plug Walk
SahBabii Feat. 21 Savage Outstanding WSHH Exclusive -
Rae Sremmurd, Swae Lee, Slim Jxmmi - Powerglide ft. Juicy J
G-Eazy - 1942 ft. Yo Gotti, YBN Nahmir
Tyga - Taste ft. Offset
Ar'mon and Trey - Forever
Migos, Nicki Minaj, Cardi B - MotorSport